• Αγγλικα
  • Ρωσικα
Γραμμή εξυπηρέτησης +357 25761010

ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Κύπρος είναι στρατηγικά τοποθετημένη στη Μεσόγειο θάλασσα, στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων.

Αυτό σημαίνει ότι είμαστε εύκολα προσβάσιμοι σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, μόνο μια ή δυο πτήσεις μακριά από εσάς. Στα πλαίσια της παροχής όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας εξυπηρέτησης, το κέντρο μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους Διεθνείς ασθενείς και τους αντιμετωπίζει με προτεραιότητα.

Η Λεμεσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου. Μια ζωντανή παραλιακή πόλη με μοντέρνες υποδομές, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλους. Παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη σας στην Κύπρο είναι ιατρικής φύσης, η συνολική εμπειρία μπορεί να είναι και διασκεδαστική!

Η Κύπρος έχει μακρά ιστορία και πλούσια κουλτούρα. Ένας επισκέπτης μπορεί να απολαύσει όμορφες παραλίες, γαλήνια, καταπράσινα δάση, μουσεία, ιστορικούς χώρους και εκκλησίες, εντυπωσιακά μπαρς και κλαμπς όπως φυσικά και την διάσημη Κυπριακή κουζίνα η οποία είναι πεντανόστιμη. Από την Λεμεσό μπορείτε να βρεθείτε οπουδήποτε στο νησί μέσα σε μόνο 1.5 ώρα οδήγησης! Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον την διαμονή σας και να απολαύσετε τις βόλτες σας στο όμορφο κέντρο της πόλη, το κοσμοπολίτικο παραλιακό μέτωπο όπως επίσης και να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά γραφικά κρασοχώρια και τις γειτονικές πόλεις. Η Κύπρος είναι σαν μια μικρή ήπειρος, ένας παιχνιδότοπος για μικρούς και μεγάλους ταξιδιώτες!

Για πολλούς, τα ταξίδια στο εξωτερικό για ιατρικούς λόγους μπορεί να είναι δύσκολα και να χαρακτηρίζονται από ένα βαθμό ταλαιπωρίας. Όμως, στο Facial Excellence προσπαθούμε να μετατρέψουμε αυτή την δύσκολη διαδικασία σε όσο πιο εύκολη και ξένοιαστη εμπειρία γίνεται. Αν και θα ήταν ιδανικό τόσο για εμάς αλλά κυρίως και για εσάς, δυστυχώς είναι αδύνατο να σας έχουμε κοντά μας μόνο μια φορά. Για αυτό το λόγο, η προσέγγιση μας στον σχεδιασμό και την οργάνωση της Ορθογναθικής χειρουργικής επέμβασης σας απαιτεί έξι με εφτά επισκέψεις στην χώρα μας ενώ για ένα ντόπιο ασθενή, η συνολική διαδικασία ενδεχόμενος να απαιτεί δέκα με δεκαπέντε επισκέψεις. (Από την πρώτη επικοινωνία μέχρι την τελική επανεξέταση μετά την επέμβαση).

Για την διευκόλυνση σας, έχουμε σχεδιάσει μια φόρμουλα – στρατηγική που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των Διεθνών ασθενών και γνωρίζουμε ότι μειώνει τις συνολικές επισκέψεις κατά 50%. Οι διεθνείς ασθενείς είναι πάντα σε βάση προτεραιότητας και εστιάζουμε πολύ στις ανάγκες τους. Έτσι, στο κέντρο μας μπορούμε να χειριστούμε περιστατικά Ορθογναθικής χειρουργικής επέμβασης από την αρχή μέχρι το τέλος τους μέσα από ένα σύνολο έξι με εφτά επισκέψεων. Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά τις επισκέψεις σας καθώς και περιγραφή του σκοπού των επισκέψεων.

Η πρώτη σας επίσκεψη στη Κύπρο δεν πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από πέντε ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημέρων θα έχουμε την ευκαιρία σε πρώτη φάση να γνωριστούμε από κοντά (αφού προηγηθεί ήδη τηλεδιάσκεψη μέσω Skype). Επίσης, θα σας εξετάσουμε και αφού γίνει η πρώτη αξιολόγηση της κατάστασης σας θα συζητήσουμε για τα υπόλοιπα βήματα. Συνήθως, κατά την πρώτη σας επίσκεψη στη Κύπρο, πέντε ημέρες είναι αρκετές ακόμα και σε περίπτωση που χρειαστεί να σας παραπέμψουμε σε άλλους συνεργάτες μας για να εξασφαλίσετε πανοραμικές ακτινογραφίες, τρισδιάστατες σαρώσεις (3D CBCT scans) ή άλλα εργαλεία απεικόνισης που ενδεχομένως να κρίνουμε απαραίτητα για να προχωρήσουμε στην ετοιμασία του σχεδίου θεραπεία σας.

Επιπρόσθετα, μια ή δυο επισκέψεις θα προ-κρατηθούν στον συνεργάτη Ορθοδοντικό μας κατά την πρώτη σας επίσκεψη στη Κύπρο. Ο συνεργάτης ιατρός, είναι υπεύθυνος για την Ορθοδοντική σας θεραπεία πριν αλλά και μετά την επερχόμενη Ορθογναθική χειρουργική επέμβαση. Το κέντρο μας συνεργάζεται με την καλύτερη ομάδα επαγγελματιών που είναι πάντα στη διάθεση σας για να απαντήσουν σε όλα σας τα ερωτήματα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης στη Κύπρο, θα έχετε και την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά διάφορες σχετικές παρουσιάσεις με περιστατικά και μελέτες περίπτωσης που αντιστοιχούν στη δική σας περίπτωση. Μέσα από αυτές τις παρουσιάσεις, θα βρείτε πολλές πληροφορίες αλλά και εκτεταμένες αναλύσεις για το πως προσεγγίσαμε διάφορα περιστατικά από την πρώτη ημέρα που εμπιστεύτηκαν το κέντρο μας μέχρι και την τελευταία επανεξέταση μετά την επέμβαση τους.

Εν κατακλείδι, η πρώτη σας επίσκεψη στο κέντρο μας, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις διαδικασίες που ακολουθούμε, να σχηματίσετε μια ξεκάθαρη εικόνα για τα επόμενα βήματα, για το τι θα πρέπει να περιμένετε και να σας προετοιμάσει κατάλληλα για τις επόμενες επισκέψεις μέχρι την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η δική σας Ορθογναθική χειρουργική επέμβαση που θα αλλάξει τη ζωή σας. Ακόμα, η ψυχολογική υποστήριξη, είναι μέρος του κύκλου μιας Ορθογναθικής χειρουργικής επέμβασης και συνεπώς είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε πως νιώθετε και μας νοιάζει να νιώθετε όσο το δυνατό καλύτερα. Για αυτό το λόγο, η εξειδικευμένη επαγγελματίας κλινική ψυχολόγος που συνεργάζεται με το κέντρο μας, θα είναι στη διάθεση σας όποτε την χρειαστείτε και είναι έτοιμη να ακούσει τις ανησυχίες, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας και να συζητήσει μαζί σας για όλο αυτό το ταξίδι προς τη νέα σας ζωή.

Αυτές οι επισκέψεις είναι συνήθως πολύ σύντομες και δεν διαρκούν περισσότερο από μια με δυο ημέρες το μέγιστο. Ο σκοπός της δεύτερης και ίσως και της τρίτης σας επίσκεψης είναι η εκτίμηση και η επίβλεψη της Ορθοδοντικής σας προόδου. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης και πιθανόν της τρίτης επίσκεψης, θα λάβουμε πολύτιμα δεδομένα και πληροφορίες για το πως προχωρούμε με την τελική οργάνωση της Ορθογναθικής χειρουργικής επέμβασης σας.

Ιδίως κατά την δεύτερη σας επίσκεψη, ο συνεργάτης Ορθοδοντικός μας θα προσδιορίσει εφόσον χρειάζεται και Τρίτη επίσκεψη πριν το προγραμματισμένο χειρουργείο για την Ορθογναθική σας επέμβαση ή όχι. Περιγραφικά, η δεύτερη επίσκεψη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς θα μας επιτρέψει να ορίσουμε την ημερομηνία της Ορθογναθικής χειρουργικής επέμβασης σας, νοουμένου ότι έχετε ανταποκριθεί θετικά στις εκτιμήσεις και τους στόχους της Ορθοδοντικής σας θεραπείας και των αλλαγών που αναμένονται μέσα από αυτή.

Η τέταρτη επίσκεψη σας στη Κύπρο είναι και η πιο σημαντική καθώς σημαίνει ότι ταξιδεύετε για να χειρουργηθείτε. Αυτή θα είναι και η πιο μεγάλη σε διάρκεια επίσκεψη. Μερικές ημέρες πριν την προγραμματισμένη Ορθογναθική χειρουργική επέμβαση, θα σας ζητήσουμε να υποβληθείτε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ούτως ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το σώμα σας και ο οργανισμός σας είναι έτοιμα για την επέμβαση πρώτού μπούμε στο χειρουργικό δωμάτιο.

Όταν η επέμβαση ολοκληρωθεί, θα νοσηλευτείτε για τουλάχιστον ένα βράδυ και θα απολυθείτε την ερχόμενη ημέρα. Για τις επόμενες δέκα (περίπου) ημέρες, θα είστε υπό στενή ιατρική παρακολούθηση και επίβλεψη. Για να αποφευχθούν περισσότερα έξοδα, το Facial Excellence παρέχει την δυνατότητα χρήσης κατάλληλου καταλύματος διαμονής σε πιο λογικές τιμές και κοντά στο κέντρο μας. Ένα άνετο και πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με θέα στη Μεσόγειο θάλασσα και μόλις μερικά βήματα από την παραλία είναι ιδανικό για την ανάρρωση σας. Αν χρειαστεί, το κέντρο μας μπορεί να προσφέρει στους διεθνείς ασθενείς μας ακόμα και εικοσιτετράωρη υπηρεσία κατ’ οίκον νοσηλείας και φροντίδας με επαγγελματίες νοσηλευτές που αναλαμβάνουν ακόμα και την ειδική σας διατροφή.

Με την επιλογή κατάλληλης διαμονής και με εξατομικευμένη φροντίδα του νοσηλευτικού προσωπικού, μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι οι ασθενείς μας είναι σε πολύ καλά χέρια μέχρι να φύγουν από την Κύπρο. Αν νιώθετε ότι δεν χρειάζεστε τις συγκεκριμένες υπηρεσίες ή ότι δεν ταιριάζουν με τις δικές σας ανάγκες μπορείτε πολύ εύκολα να επιλέξετε τον τύπο διαμονής που ικανοποιεί τα δικά σας κριτήρια και να επισκέπτεστε το κέντρο μας για την παρακολούθηση σας αφού λάβετε εξιτήριο την επόμενη ημέρα της Ορθογναθικής χειρουργικής επέμβασης σας.

Μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες, μπορείτε να επιστρέψετε στη χώρα σας.

Πλησιάζουμε σταδιακά στο τέλος του ταξιδιού της Ορθογανθικής χειρουργικής σας επέμβασης. Η πέμπτη και η έκτη επίσκεψη σας στην Κύπρο γίνονται κυρίως για σκοπούς μετεγχειρητικής εξέτασης και αξιολόγησης της Ορθοδοντικής σας προόδου. Αυτές οι επισκέψεις είναι συνήθως πολύ σύντομες και μικρές σε διάρκεια καθώς δεν απαιτούν από εσάς να βρίσκεστε στην Κύπρο για περισσότερο από μια με δύο ημέρες το μέγιστο.

Αυτή θα είναι η τελευταία επίσκεψη σας στο κέντρο μας. Σε περίπου ενάμιση με δύο χρόνια μετά την πραγματοποίηση της Ορθογναθικής χειρουργικής σας επέμβασης, θα σας χρειαστούμε για ακόμα μια και τελευταία φορά. Σκοπός της τελικής επίσκεψης είναι για να γίνει η τελευταία επανεξέταση και η τελική αξιολόγηση της κατάστασης σας. Επίσης, ο συνεργάτης Ορθοδοντικός ιατρός του κέντρου μας, θα σας δώσει τις τελευταίες οδηγίες της Ορθοδοντικής σας θεραπείας.

Από αυτό το σημείο και έπειτα, δεν θα χρειάζεστε πλέον τις υπηρεσίες μας αλλά θα μπορείτε πάντα να έρχεστε σε επαφή μαζί μας για οτιδήποτε χρειάζεστε ή θέλετε να συζητήσετε μαζί μας. Οι περισσότεροι ασθενείς μας είναι επίσης και φίλοι μας!

Θα ενθουσιαστούμε όταν λάβουμε φωτογραφίες και βίντεο από στιγμιότυπα της νέας σας ζωής και με το καινούργιο σας χαμόγελο να ακολουθείτε να νέα σας όνειρα. Η ιστορία σας μπορεί να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους στο να αλλάξουν και εκείνοι τη ζωή τους όπως και εσείς!

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η ραχοκοκαλιά της επιτυχίας μας

ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η εξατομικευμένη περίθαλψη ασθενών είναι αυτό που κάνει το FACIAL EXCELLENCE πραγματικά επιτυχημένο. Όταν επισκέπτεστε το κέντρο μας, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε φροντίδα παγκόσμιας κλάσης. Η αποστολή μας είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας. Οι εξειδικευμένοι ειδικοί και το κλινικό προσωπικό φροντίδας θα σας παρέχουν μια εξαιρετική περίθαλψη.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Κάλεσε μας +357 25761010 ή γράψε μας info@facialexcellence.com