• Αγγλικα
  • Ρωσικα
Γραμμή εξυπηρέτησης +357 25761010

ΛΕΜΕΣΟΣ

Η βάση του facialexcellence.com

Εδώ είναι και η βάση του facialexcellence.com. Ο πυρήνας της πόλης είναι γεμάτος χαρακτήρα! Περιτυλιγμένο γύρω από ένα κάστρο, το ιστορικό κέντρο ακτινοβολεί σε ένα δίκτυο από παλιά σκεπασμένα σπίτια και σύγχρονες μπουτίκ που συνυπάρχουν αρμονικά. Είναι μια περιοχή γεμάτη με καφέ, μπαρ και εστιατόρια που είναι τόσο δημοφιλή στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες.

Η Λεμεσός είναι η συμπρωτεύουσα της Κύπρου αλλά η πρωτεύουσα του γλεντιού, του διάσημου Λεμεσιανού Καρναβαλιού, της Γιορτής του Κρασιού και του Μαραθώνιου Λεμεσού. Πρόκειται για το διεθνές επιχειρηματικό κέντρο της χώρας και, παρά τις οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων ετών, υπάρχει και πάλι αισθητή αισιοδοξία στον αέρα. Η φανταστική μαρίνα του εισήγαγε μια ατμόσφαιρα γοητείας και πολυτέλειας, ενώ οι πιο εύθραυστες περιοχές της πόλης επισημαίνονται για ανακαίνιση. Για τους ταξιδιώτες που αναζητούν διακοπές πέραν από τον ήλιο και την θάλασσα, η Λεμεσός βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πλουσιότερες περιοχές του νησιού για εξερεύνηση.

Δείτε τι παρουσιάζει η κορυφαία ιστοσελίδα Lonely planet για την λεμεσό.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΛΗ

Αυτή η πόλη δεν είναι μόνο για να την βλέπεις, αλλά και για να την αισθάνεσαι.

Είναι μια ζωντανή παραθαλάσσια πόλη με κοσμοπολίτικο τουπέ καθώς τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να προσελκύει διεθνείς οργανισμούς και πολύ σημαντικά έργα αναψυχής, επιχειρηματικής και οικιστικής ανάπτυξης. Ο Μερκερ, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παροχής υπηρεσιών Ανθρώπινου δυναμικού ο οποίος αξιολογεί τις τοπικές συνθήκες βίωσης σε περισσότερες από 450 πόλεις, κατατάσσει την Λεμεσό ανάμεσα στις κορυφαίες 100 πόλεις του κόσμου για να ζήσει κανείς σύμφωνα με τον ‘Δείκτη ποιότητας ζωής’. Αναμφισβήτητα, ενας προορισμός που αναπτύσσεται ραγδαία!

Αυτή η πόλη δεν είναι μόνο για να την βλέπεις, αλλά και για να την αισθάνεσαι. Έχει μία δική της, ξεχωριστή ενέργεια. Η Λεμεσός είναι ιστορική. Είναι συναρπαστική. Είναι ατίθαση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι όλα όσα θα ήθελες να είναι… Και είναι τόσα πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις στη Λεμεσό, γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο να τα γνωρίζεις.

Επισκεφτείτε το ‘All about Limassol’, τον επίσημο Οδηγό πόλης για την Λεμεσό. Ανακαλύψτε γιατί αυτή η πόλη είναι ένας μοναδικός προορισμός για να ζήσει κανείς και να γιορτάσει την ζωή.