• Αγγλικα
 • Ρωσικα
Γραμμή εξυπηρέτησης +357 25761010

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα βήμα πιο κοντά

  Όνομα (απαιτείται)

  Το Email σας (απαιτείται)

  Τίτλος

  Το μήνυμα σας

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  3 Δημήτρη Λιπέρτη, 3090, Λεμεσός, Κύπρος

  Ωράριο λειτουργίας: 9π.μ-6μ.μ Δευτέρα – Παρασκευή

  Τηλ: (+357) 25761010

  info@facialexcellence.com

  Λάβετε οδηγίες

  ΑΙΤΗΜΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Αν επιθυμείτε να διευθετήσετε ραντεβού, μεταβείτε απευθείας στην σελίδα  ηλεκτρονικών κρατήσεων

  Aρ.21, 13, 25, 90 και 90Α

  Τα λεωφορεία αρ.21, 13, 25, 90 και 90Α εκτελούν στάσεις 1 μόλις λεπτό από το κέντρο μας στην κεντρική Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ. Έξω από το Λανίτειο Λύκειο Στάση 2 και το κατάστημα Beauty Line / Costa Καφέ. Τα περισσότερα λεωφορεία για τις εσωτερικές διαδρομές, αναχωρούν από τον κεντρικό σταθμό ΕΜΕΛ στην οδό Λεοντίου. Πληροφορίες για τις διαδρομές από τα ξενοδοχεία προς τον κεντρικό σταθμό θα βρείτε εδώ και προς το κέντρο μας θα βρείτε εδώ .

  δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης

  Υπάρχουν αρκετοί δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης έξω από το κέντρο μας. Επιπρόσθετα μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε συμβατικό ραδιοταξί ή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Bolt τόσο για τις μετακινήσεις σας εντός τής πόλης, όσο και από και πρός τα αεροδρόμια ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε GooglePlay και AppStore

  προτεραιότητα

  Άτομα με ειδικές αναπηρίες και άλλες δυσκολίες έχουν προτεραιότητα. Αντιμετωπίζουμε με σοβασμό τον κάθε μας ασθενή. Αν χρειάζεστε ειδική βοήθεια, το προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για ό,τι χρειαστείτε. Τέλος, αν έχετε συγκεκριμένα αιτήμα, μην διστάσετε να μας ενημερώσετε.

  NEWSLETTER

  Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλες μας τις ενημερώσεις