• Αγγλικα
 • Ρωσικα
Γραμμή εξυπηρέτησης +357 25761010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο

Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για την Ορθογναθική Χειρουργική συγκεντρωτικά σε μια ιστοσελίδα. Το Facial Excellence είναι μια προσπάθεια που στοχεύει στην παροχή σημαντικών πληροφοριών καθώς και ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με εστίαση στην αρμονία και την αριστεία των χαρακτηριστικών του προσώπου και της ομορφιάς. Ειδικευόμαστε στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική και πιο συγκεκριμένα, στην Ορθογναθική Χειρουργική έχοντας ένα πλούσιο πορτφόλιο καθώς και αρκετές μελέτες περίπτωσης και ιστορίες επιτυχίας για να μοιραστούμε μαζί σας.

Ιστοσελιδα

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ένα ολοκληρωμένο οδηγό για την Ορθογναθική χειρουργική όπως επίσης και όλες τις σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες μέσα από ένα ευρύ φάσμα που αφορά από την δωρεάν τηλεδιάσκεψη και την παρουσίαση αριθμού παρόμοιων περιστατικών μέχρι την δημιουργία εκτεταμένου και αναλυτικού σχεδίου θεραπείας, επέμβαση υψηλών προδιαγραφών και στρατηγική ανάρρωσης φτιαγμένη στα μέτρα σας. Υποδεχόμαστε τόσο ντόπιους όσο και διεθνείς ασθενείς από το 2000. Χάριν της μακράς εμπειρίας μας στον χώρο, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε με προσοχή και επαγγελματισμό όλες σας τις ανάγκες.

Ομάδα

Eξειδικευμένοι Συνεργάτες

“Το να βρεθούμε μαζί είναι μια αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος και το να δoυλέψουμε παρέα, είναι επιτυχία.”
Henry Ford

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι ασθενείς μας εκφράζουν την αγάπη τους ❤

 • "Η αυτοπεποίθηση μου μεγάλωσε μετά την επέμβαση. Απλά νιώθω τόσο ευτυχισμένη μέσα μου και ήξερα ότι αυτή ήταν η σωστή επιλογή για εμένα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Θέλω να ενθαρρύνω όλους εκεί έξω που σκέφτονται να κάνουν αυτή την επέμβαση, να προχωρήσουν! To Facial Excellence είναι αυτό που χρειάζονται."

  Ιωάννα Καμένου
 • "Αν και ζω στο εξωτερικό, επέλεξα την Δρα. Ζωή Νικολάου καθώς δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ κανέναν άλλο γιατρό για να μου κάνει μια τόσο λεπτεπίλεπτη επέμβαση. Συστήνω ανεπιφύλακτα το κέντρο και την εξαιρετική ομάδα."

  Θεανώ Κυριάκου
 • "Πρόσφατα υποβλήθηκα σε Ορθογναθική Χειρουργική επέμβαση και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η επούλωση ήταν σύντομη και χωρίς επιπλοκές. Η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη τώρα και αυτό το χρωστάω στην Δρα. Ζωή Νικολάου και στους συνεργάτες της."

  Πάνος Σιάφη
 • "Έκανα και εγώ την επέμβαση μου πρόσφατα. Δεν νιώθω καθόλου πόνο και η ανάρρωση μου πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι άψογη και πολύ υποστηρικτική. Σας ευχαριστώ για όλα! Είστε οι καλύτεροι!"

  Μαρίνα Ανα
 • "Είχα μια σημαντική παραμόρφωση στην γραμμή του σαγονιού και κάθε ραντεβού γινόταν με προσοχή και φροντίδα. Η φροντίδα, η γνωμάτευση, ο χειρισμός και η πείρα τους, είναι από τις καλύτερες. Σας ευχαριστώ που κάνατε όλη την εμπειρία να κυλήσει ομαλά τόσο πριν και κατά την διάρκεια, όσο και μετά την σημαντική επέμβαση μου."

  Leya Daccache
 • "Η Δρ. Ζωή Νικολάου είναι μια πραγματικά φανταστική επιστήμονας και γιατρός αλλά πάνω από όλα, ένας υπέροχος άνθρωπος. Την προτείνω μαζί με την ομάδα της χωρίς δισταγμό."

  Γιώργος Αλ Τζαμαλ